Hotelkamer

Interieur

Speciaal voor de recreatie heeft C-Lant Projects & Service een aantal interieur concepten bedacht. Door het toepassen van deze concepten beleeft uw gast de omgeving ook in uw woning. Natuurlijk kunnen wij ook een eigen concept passend bij uw project uitwerken.

INTERIEUR CONCEPTEN

Sea Breeze
Sea Breeze is het interieur concept voor onder andere kustlocaties. Door het gebruik van zachte pastelkleuren in combinatie met licht interieur en de hierop afgestemde woonaccessoires haalt u het strandgevoel in uw woning.

Kleurenpallet
Lichtgroen, lichtblauw, wit, zand en lichtgeel.

Cozy Forrest
Cozy Forrest is het interieur concept voor onder andere boslocaties. Door het gebruik van natuurlijke kleuren in combinatie met interieur en de hierop afgestemde woonaccessoires maakt de bosbeleving in uw woning compleet.

Kleurenpallet
Cognac, groen, petrol, creme en bruin.

New Chic
New Chic geeft uw woning een rijke luxe uitstraling mede door het gebruik van een combinatie van warme en rustige kleuren in combinatie met het interieur en de hierop afgestemde woonaccessoires met een gouden touch.

Kleurenpallet
Wit, (licht)grijs, zwart, goud en donkerblauw.

Fresh Cotton
Fresh Cotton geeft uw woning een trendy look. Door het gebruik van frisse kleuren in combinatie met het lichte interieur en de hierop afgestemde woonaccessoires creëert u rust en een ontspannen sfeer in uw woning.

Kleurenpallet
Wit, mint, creme, lichthout en lichtroze.

De accessoirepakketten van deze interieur concepten vindt u op ons Business Portaal.

Heeft uw vragen over de interieur concepten neem gerust contact met ons op.